ÚČINKY A POUŽITIE

Čím je čisto prírodný PROTEIN z ryže alebo hrášku tak úžasný?

ucinky-pouziti-sunwarrior-1

  • 100% hypoalergénna a komplexná bielkovina, ktorá sa skladá zo všetkých 9 esenciálnych aminokyselín a ďalších neesenciálnych aminokyselín v dokonale vyváženom pomere.
  • Obsahuje 83% najkvalitnejších bielkovín (z iných zdrojov ako sója)
  • Je vyrobený pri teplotách nižších ako 42°C, čo zaručuje prírodný charakter a vysokú vstrebateľnosť
  • Je vhodný tiež pre vitariánov, vegánov a vegetariánov
  • pomáha regenerovať a obnovovať rovnováhu po intenzívnej fyzickej záťaži
  • pri intenzívnom cvičení zvyšuje podiel svalovej hmoty na úkor telesného tuku
  • pomáha udržať štíhlu postavuucinky-pouziti-sunwarrior-2
  • nízky podiel proteínov síry (proteíny síry zrýchľujú proces starnutia)
  • Pomocou najnovšej technológie tretej generácie sa dosiahla najlepšia chuť rastlinnej bielkoviny na trhu. Chuť je v porovnaní s ostatnými proteínmi hodvábne jemná
  • Zloženie výrobku Sunwarrior Proteín / Blend je z 98% podobná materskému mlieku a vstrebáva sa s 98,2% účinnosťou pri trávení. Je jedným z najčistejších a najlepšie stráviteľných proteínov na trhu s vysokou biologickou hodnotou oproti iným zdrojom bielkovín (napr. v porovnaní so srvátkou a sójou)
  • Sunwarrior Proteín je prírodným zdrojom bielkovín bohatým na vitamíny a minerály (zvyšuje aj ich účinnosť vstrebávania). Obsahuje veľké množstvo antioxidantov, železa, tokoferolov, tokotrienolov a ďalších nevyhnutných mikroživín
  • Vzhľadom k tomu, že Sunwarrior Protein / Blend je tak dobre stráviteľný, je vhodný aj pre deti, seniorov a dospelých
  • Klinické štúdie v Japonsku preukázali, že bielkovina z ryže, ktorá je hlavnou súčasťou tamojšej stravy, môže fungovať ako účinný nástroj na kontrolu telesnej hmotnosti a chudnutie. Dôvodom je vysoká miera vstrebávania tejto bielkoviny
  • obsahom bielkovín porovnateľný s vaječnými a mliečnymi proteínmi

KDE KÚPIŤ
Pozrite sa na viac informácií o Sunwarrior rýžovom proteínu a Sunwarrior hráškovo proteínu.

Nebaví vás čítať? Máme pre vás vysvetľujúce video…

 

Možné zdravotné bonusy užívanie proteínu Sunwarrior

proteiny_all

Súčasné vedecké štúdie spájajú vyvážený nutričný profil ryže s pomalším uvoľňovaním cukru v krvi. To pridáva proteínu Sunwarrior ďalší rozmer k už tak vysokej nutričnej hodnote hnedej bio ryže, ktorá má blahodarné účinky na tráviace procesy.

KDE KÚPIŤ

Jedinečné nutričné ​​hodnoty proteínu Sunwarrior z neho robia jasnú voľbu pre každého, kto chce získať svoju optimálnu váhu. Klinické štúdie vykonané v Japonsku spájajú užívanie ryžového proteínu s kontrolovaným úbytkom váhy.

Protein Sunwarrior zachováva nutričnú hodnotu celozrnnej hnedej ryže a zaisťuje prísun aminokyselín, vitamínov a minerálov. Akonáhle telo prijme dostatočné množstvo potravy, vyšle mozog jasný signál. Pocit sýtosti znamená, že sme sýti. V tomto okamihu sa môžeme venovať akýmkoľvek životným aktivitám a ciele, ktoré chceme dosiahnuť. Proteín Sunwarrior ponúka jedinečnú chuť a dokonalú nutričné ​​absorpciu, a tým sa naše snahy o schudnutie stávajú o stupeň reálnejším.

no-gmo-sunwarrior

Všetky tieto faktory pohromade robia z proteínu Sunwarrior jedno z najzdravších jedál, ktoré spomaľujú proces starnutia. Objavte kombináciu dokonalej chuti a vysokých nutričných hodnôt. Objavte výhody stravy, ktorá povedie k telesnej kráse, spomalí starnutie, buduje svalovú hmotu a dáva vášmu organizmu všetky potrebné látky. Objavte proteín Sunwarrior.

Příbytek svalové hmoty

pribitek-hmoty

Množstvo proteínu vo vašej strave zásadným spôsobom ovplyvňuje chod vášho metabolizmu. Má blahodarný účinok na úbytok váhy a tukových zásob. Kvalitný proteín vám umožňuje udržať si pri ubúdaní váhy podiel svalovej hmoty, svaly udržiava v dobrej kondícii, zlepšuje imunitu, vylepšuje funkciu antioxidantov, podporuje HDL cholesterol a zlepšuje funkčnosť inzulínu a leptínu. Všetky vyššie zmienené benefity umožňujú telu optimálne fungovať.

Jedinečnou vlastnosťou proteínu Sunwarrior je skutočnosť, že obsahuje Gamma Oryzanol. Proteín Sunwarrior sa vyrába z bio-fermentovanej celozrnnej hnedej ryže (spolu s otrubami). Japonskí vedci sa tejto prírodnej látke venujú už niekoľko rokov. Gamma Oryzanol sa nachádza v rôznych častiach ryže. Japonskí vedci objavili, že Gamma Oryzanol pomáha budovať svalovú hmotu, je účinným antioxidantom a je veľmi efektívne v liečení vredov, znižovanie cholesterolu a ďalších chorôb.

naturalmuscle

Gamma Oryzanol je používaný profesionálnymi športovcami, vďaka tomu, že zvyšuje svalovú hmotu a športové výkony. Podľa rôznych štúdií tieto výsledky Gamma Oryzanol dosahuje vďaka zvýšeniu produkcie testosterónu, rastového hormónu a ďalších anabolických (budujúcich svalovú hmotu) hormónov.

Proteín Sunwarrior obsahuje 9 nasýtených a nenasýtených aminokyselín v dokonale vyváženom profile. Test vykonaný nezávislým laboratóriom ukázal, že proteín Sunwarrior ponúka rovnaký alebo dokonca lepší aminokyselinový profil ako vajíčko, srvátka alebo hovädzie mäso (ďalšie informácie nájdete v tabuľke Nutričné ​​dáta proteínu Sunwarrior v časti: Porovnanie aminokyselinového profilu).

Proteín Sunwarrior je živý a vďaka tomu aktívnejší a lepšie vstrebateľný ako neživé rastlinné proteíny. Väčšina športovcov konzumuje vysoké množstvo živočíšneho proteínu, ktorý nie je využiteľný pre ľudský organizmus. Takéto proteíny sú v skutočnosti kyselinami a môžu viesť k vzniku zažívacej toxémie a ďalších nepríjemností. Proteín Sunwarrior je predpripravený vďaka biofermentačnému procesu a ďalším prírodným enzýmom a preto môže byť využitý až s 98% alebo 99% efektivitou. A navyše je dokonale hypolargenný.

Čo všetko nám dáva Jačmeň?

Predtým, než sa začneme venovať aktívnemu jačmeňu, je potrebné spomenúť jačmeň ako taký. Jačmeň obsahuje vysokú koncentráciu tokotrienolov, antioxidantov, ktoré potláčajú aktivitu obmedzujúceho enzýmu (HMG-CoA reduktázy) v pečeni. Jačmeň je jedným z najhodnotnejších zdrojov beta-glukánov, karbohydrátov, ktoré blahodarne pôsobia na imunitný systém.

Historicky sa jedná o jednu z najstarších obilnín používaných tisíce rokov. Rímske légie používali jačmeň ako hlavnú potravinu. Jačmeň prevzali od gréckych gladiátorov, ktorí ho používali pri tréningu a mali preto prezývku „jačmeňožrúti“. (A potom vraj že ozajstní chlapi jedia jedine mäso).

Aktívne jačmeň

bioaktivni-jecmenKDE KÚPIŤ

Hlavný problém jačmeňa je jeho mimoriadna želatinovitosť. Všetky pokusy o jeho vysušenie a balenie pre komerčné účely zlyhali, až do okamihu, keď jedna švédska firma objavila nízkoteplotnú metódu (v čiastočnom vákuu), ktorá dovedie jačmeň len do okamihu klíčenia, ale zastaví proces, kedy sa obilnina stane želatínovou. Vďaka tomu sú zachované všetky proteíny a korbohydráty a teplota je dostatočne nízka, aby neboli zničené žiadne z enzýmov.

To je pre potravinový priemysel jedinečná chvíľa. Všetka energia, ktorá v zrne vedie na klíčenie je zachovaná a zároveň zrno ešte klíčiť nezačne. Výsledkom je nové super jedlo s neuveriteľnými vlastnosťami.

Skúsme si ho predstaviť ako guľku v pištoli.

  • guľka v zásobníku je ako zrno jačmeňa. Všetka energia je nečinná. Nie je k dispozícii.
  • guľka, potom, čo je vypálená, je ako kľúčik jačmeňa. Všetka energia je využitá na klíčenie, teda k výstrelu guľky z hlavne. Energiu sa už nedá využiť.
  • Jačmeň pred klíčením je iný. Je to, akokeby sme mohli zastaviť čas v okamihu, kedy bol zapálený pušný prach, ale guľka ešte neopustila hlaveň zbrane.

Obrovská energia je uzavretá v hlavni a môže byť ľahko využitá. Ide len o to, ktorým smerom ju namierite. Čo keby sme mohli túto energiám odčerpať a užiť aj na čokoľvek iné, než výstrel? Čo keby energia určená na klíčenie jačmeňa mohla posilniť ľudské telo? To by bolo skutočné superjedlo! Ak aktívny jačmeň umiestnime na Bovisovu stupnicu, zistíme, že dosahuje naozaj jedinečné hodnoty.

Ak nepoznáte Bovisovu stupnici, potom vedzte, že bola vynájdená francúzskym lekárom a meria ako negatívne či pozitívne je nabitá akákoľvek látka. Pre živé organizmy je kľúčovou hranicou 6500 energetických jednotiek Bovisovej stupnice. Akákoľvek hodnota od 0 do 6500 je negatívna a vedie k oslabovaniu života. Čokoľvek nad 6500 jednotiek naopak život rozvíja a obohacuje.

Minimálna energetická úroveň pre človeka je niekde medzi 8000 a 10000 energetickými jednotkami Bovisovej stupnice. Samotná Zem vytvára energiu na škále od 7000 do 18000 jednotiek. Tejto energie sa tiež hovorí biofotóny, čo sú svetelné častice neviditeľné pre naše oko. Táto blahodárna radiácia je nutná pre zachovanie života na Zemi.

Výsledok: Tento nový predklíčenia predlžovací sacharid, ktorý sa nachádza v predklíčenom jačmeni, sa nachádza na Bovisovej škále medzi hodnotami 100000 a 320000. To je absolútne najvyššia hodnota pre akékoľvek jedlo. Jediná vec, ktorú som videl s vyššími hodnotami, bola špeciálne upravená voda.

Poznámka: Zatiaľ čo teória Bovisovej škály je doložená a dôsledky aktívného požívania sú pre telo nepopierateľné, presné metódy merania jednotlivých látok na Bovisovej stupnici ešte nemáme. Bovisovu škálu by sme teda v tejto chvíli mali brať skôr ako všeobecné meradlo, ako presné overiteľné číslo.

Viac informácií o Aktívnom jačmeni.

10 najlepšie tipov na redukciu váhy

1. Vytvorte kalorický deficit

Kalorický deficit vzniká v okamihu, kedy množstvo energie (v kalóriách), ktoré prijímate, je nižšie ako množstvo kalórií, ktoré vydáte. Výsledkom je redukcia váhy. Vytvorte číslo, ktoré zodpovedá vašej potrebe tým, že vynásobíte váhu vášho tela pätnástich (pre aktívneho jedinca). Rozumným začiatkom je znížiť príjem kalórií 15% až 20% pod dennú potrebu.

Ak chcete stratiť telesný tuk, je potrebné znížiť kalorický prísun najmenej o 500, ale nie viac ako o 100 pre vašej dennú potrebu. Pol kila telesného tuku obsahuje približne 3500 kalórií. Ak teda vytvoríte kalorický deficit 3500, či už skrz cvičenie alebo diétu alebo kombináciu oboch, stratíte pol kilogramu telesného tuku.

2. Držte sa prevažne surovej vegánskej stravy (aspoň z 80%)

Surová vegánska strava sa skladá z nespracovaného, ​​surového rastlinného jedla, ktoré si zachováva väčšinu zo svojich nutričných hodnôt. Typické jedlo zahŕňa ovocie, zeleninu, orechy, semená a vyklíčené zrno. Surová vegánska strava podporuje redukciu váhy, dodáva viac energie, čistí pleť, zlepšuje inzulínovú toleranciu a celkovo posilňuje zdravie organizmu. Navyše nutrične bohatá strava pomáha obmedziť chuť do jedla.

Snažte sa jesť aspoň 4 až 5 jedál denne a rastlinný proteín vkladajte čo najčastejšie. Vďaka tomu bude udržovaná hladina cukru v krvi a zároveň bude dochádzať k spaľovaniu tukov. Pravidelný prísun proteínu pomáha oživiť metabolizmus a zároveň zadržuje dusík, čím pomáha rastu svalov a ich obnove.

3. Jedzte pomaly

5

Všetko v živote je rýchle. Rýchle autá, rýchle pripojenie k internetu a samozrejme rýchle občerstvenie. Keďže pocit nasýtenia neprichádza okamžite, je potrebné dať vášmu telu čas, aby správne dekódovali signály, ktorému mu vysiela vaše telo. Mozgu trvá takmer 20 minút, než si uvedomí, že telo je už zasýtenie. Ak budete jesť pomalšie, budete jesť menej a tým pádom znížite aj váš prísun kalórií.

Po druhé je potrebné si uvedomiť, že enzýmy v slinách hrajú dôležitú úlohu v počiatočnom trávení. Dlhšie žuvanie znamená lepšie trávenie a teda aj lepšiu absorbciu vitamínov a minerálov. Japonskí vedci zistili, že ak jeme rýchlo, vytvárame si inzulínovú rezistenciu. Vďaka nej sa zvyšuje riziko cukrovky a ochorení srdca.

Rýchle jedlo tiež môže viesť k vzniku metabolického syndrómu (kombinácia vysokého krvného tlaku, obezity, vysokého cholesterolu a inzulínovej rezistencie).

4. Pite dostatočné množstvo vody!

Dostatočná konzumácia vody je základom každého úspešného programu redukcie váhy. A pritom sa jedná o pravdepodobne najviac podceňovanú a zároveň najviac účinnú stratégiu chudnutia. V priemere tvorí voda asi 60% váhy nášho tela. Preto je pitie dostatočného množstva vody nutné pre správnu funkciu nášho tela.

Voda hydratuje svaly a vyplavuje toxíny, ktoré zabraňujú odstraňovanie tuku. Voda zlepšuje sekréciu endokrinu (hormónu), metabolizmus, funkciu pečene a súčasne znižuje chuť k jedlu a zadržiavanie tekutín.

5. Posilňovanie

Intenzívne posilňovanie pomáha udržať štíhlu postavu a zároveň pomáha pri dlhodobej strate váhy. Ľudia, ktorí posilňujú, alebo robia iné posilňovacie cvičenia ako kľučky alebo zhyby, možno nebudú strácať váhu v absolútnych číslach, ale premieňajú tuk vo svaly. Keďže svaly sú kompaktnejšie než tuk, ich telá pôsobí štíhlejšie, zdravšie a športovejšie.

Po druhé, svaly spaľujú viac kalórií ako tuk, takže čím viac svalov máte, tým viac kalórií spálite každý deň. Zvýšená svalová hmota zrýchľuje metabolizmus až o 15%. Kulturistický tréning tiež vytvára metabolické zmeny (napríklad zabraňuje rezistenciu voči inzulínu), ktoré podporujú stratu brušného tuku.

6. Kardio

Intervalový tréning a metabolická rezistencia sú najúčinnejším prostriedkom pri trénovaní. Pomalý a pravidelný aeróbny tréning (chôdza) jednoducho nespáli dostatočné množstvo kalórií. Podobne trénovanie jednotlivých častí tela bude menej efektívne než celkový tréning zameraný na úbytok váhy. Intervalový tréning je ideálnym spôsobom spaľovanie kalórií, zlepšovanie vytrvalosti. Vďaka nemu bude navyše posilňovanie zábavnejšie.

Intervalový tréning v zásade kombinuje vysoko aktívne cvičenie s odmeranými intervalmi odpočinku. Jedna možnosť sa zameriava na presne odmerané periódy cvičenia striedané s presne odmeranými periódami odpočinku. Ako príklad môžeme uviesť minútový šprint, ktorý je nasledovaný dvoma minútami odpočinkovej chôdze. Obe časti kombinujete treba po 15 až 30 minút.

Metabolická rezistencia vo vašom tele v zásade znamená metabolické zmeny, ktoré povedú k tomu, že váš organizmus bude spaľovať tuky ešte 48 hodín po cvičení. To je skvelé, ak chcete schudnúť, pretože spaľujete kalórie aj potom, čo už necvičíte. Pri tradičnom tréningu prestanete spaľovať kalórie hneď, ako ukončíte cvičenie.

7. Nevyhýbajte sa slniečku!

o1

Slnko je najlepším a jediným prírodným zdrojom vitamínu D. Hodina týždenne (desať až pätnásť minút slnečného svitu 3 krát týždenne) by malo pokryť predpokladanú potrebu vitamínu D. Potrebujeme ho, aby sme mohli vstrebávať vápnik. Vitamín D, v spojení s kalciom a slnečným svitom, pomáha organizmu vstrebávať potravu a regulovať zdravú hladinu cukru. V prípade nedostatku kalcia, často spôsobeného nedostatočným množstvom vitamínu D, začne telo zvyšovať produkciu syntázy, čo je tukový kyslý enzým, ktorý premieňa kalórie na tuk.

Nedostatok vápnika môže znamenať zvýšenú produkciu syntázy až o 500%. Hneď je jasné, prečo obezita a nedostatok vitamínu D jasne súvisí. Nadmerný telesný tuk absorbuje a zadržiava vitamín D, ktorý potom nie je k dispozícii organizmu. Nedostatok vitamínu D ovplyvňuje tiež produkciu hormónu nazývaného leptín, ktorý signalizuje telu, že ste sýti a mali by ste prestať jesť. Zároveň je známe, že vitamín D zohráva zásadnú úlohu pri posilňovaní imunitného systému.

8. Infračervená sauna

Infračervené svetlo je neviditeľnou formou energie, ktorú telo absorbuje ako teplo. Organické molekuly majú tendenciu vibrovať v okamihu, keď sa dostanú do kontaktu s infračerveným žiarením. Infračervené žiarenie dokáže preniknúť hlboko do telesných tkanív a vytvára teplo vo svaloch, orgánoch i tukových bunkách.

Telo na infračervené žiarenie reaguje okamžite zvýšením tepovej frekvencie a zrýchlením metabolizmu. Teplo vedie k okamžitému poteniu, ktoré uvoľňuje tekutinu a vedie k okamžitej redukcii váhy. Zvýšenie metabolickej aktivity bude mať priamy vplyv na spôsob, akým telo spracováva potravu a účinnosť vášho cvičenia. Infračervená sauna pomáha proti zadržiavaniu vody, tukových zásob, ale vedie aj k redukcii váhy pomocou spaľovania kalórií. Telo prirodzene spaľuje kalórie, keď sa potí. Jedno sedenie v infračervenej saune normálne vedie k spáleniu až 600 kalórií počas 30 minút.

Keďže je telesné teplo a potenie okamžite viditeľné, je infračervená suna jedinečným prostriedkom pre detoxikáciu. Infračervené žiarenie preniká hlboko pod povrch kože, priamo ku kĺbom a svalom. Vďaka tamu sa urýchľuje látková výmena a bunky sa toxínov zbavujú účinějším a rýchlejším spôsobom.

9. Odpočinok

o4

Kortizol bol prekrstený na „hormón stresu“, pretože je nadmerne produkovaný v čase fyzickej alebo psychickej námahy. Nedostatočný prísun kortizolu môže viesť k príbytku váhy, ale má vplyv aj na to, kam sa bude tuk ukladať. Niektoré štúdie ukázali, že stres a nedostatok kortizolu vedú k ukladaniu tuku v brušnej oblasti skôr než v bokoch. Takovému tuku hovoríme „toxický tuk“, pretože vedie k vzniku kardiovaskulárnych chorôb, ako sú infarkt alebo mŕtvica. Relaxujte.

Relaxácia a odpočinok musí byť súčasťou vášho každodenného rozvrhu. Nedovoľte ostatným povinnostiam, aby vám odpočinok vzali. Každý má právo na čas, kedy odloží povinnosti a nabije batérie. Venujte sa napríklad jóge. Meditujte. Buďte s ostatnými ľuďmi. Je dobré tráviť čas s pozitívnymi ľuďmi, ktorí obohatia váš život. Sociálna podpora vám umožní vyrovnávať sa s negatívnymi vplyvmi stresu. Každý deň robte niečo, čo vám urobí radosť. Urobte si čas na voľnočasové aktivity, ktorá vám prinášajú potešenie. Môže to byť masáž, chvíľa strávená čítaním knižky alebo napríklad prechádzka v prírode.
Cvičenie je výborná aktivita k odbúravaniu stresu. Udržujte si zmysel pre humor. A to vrátane schopnosti zasmiať sa sám na sebe. Smiech pomáha vášmu telu bojovať so stresom. Tip: Jedzte malé porcie jedla počas dňa, vďaka čomu udržíte hladinu cukru v krvi na stabilnej úrovni (kedykoľvek je hladinu cukru nízka, bude vám chýbať mentálna, fyzická i emočná energia a zvyšuje sa stres).

10. Spánok

Vedci v niekoľkých štúdiách preukázali, že existuje spojenie medzi spánkom a hormónmi, ktoré ovplyvňujú naše správanie ohľadom jedla. Jedná sa hlavne o dva konkrétne hormóny. Grelín vyvoláva pocit hladu. Leptín naopak mozgu dáva signál, že telo je zasýtené. Keď má telo nedostatok spánku, zvyšuje sa úroveň grelínu a súčasne znižuje produkciu leptínu. Dôsledkom je potom chuť na jedlo a pocit hladu.

Počas hlbokého spánku mozog produkuje veľké množstvo rastového hormónu, ktorý vaše telo inštruktuje ako využiť tuk ako energiu. Keď vaše telo nemá dosť spánku, extra kalórie sú ukladané ako tuk, pretože telo nemá dosť hormónu, ktorý pomáha jeho využitie. Rastový hormón je tiež zodpovedný za rast svalovej hmoty. Nedostatok spánku tiež môže viesť k problémom metabolizmu s karbohydrátmi. Znovu je dôsledkom ukladania telesného tuku a zvýšená úroveň cukru. Vyššia hladina cukru vedie k inzulínovej rezistencii. To znamená, že si telo dokáže horšie poradiť s cukrom, ktorý sa ukladá v pečeni a iných tkanivách. Dôsledkom sú ďalšie zdravotné problémy ako obezita, kardiovaskulárne choroby a diabetes typu II.

Každému je jasné, že nedostatok spánku znamená nedostatok energie, ale časom si zvykneme, že sme unavení, takže nám ani nebude pripadať, že by sme mohli mať viac energie. Nedostatok spánku znamená, že toho toľko nedokážeme a zároveň nespálime dostatočné množstvo kalórií. Telo bude reagovať hromadením zásob v tukoch, čím bude naša snaha o redukciu váhy ťažšie než predtým.

 

Napsat komentář